OCHRANA OS. ÚDAJŮ

 

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dle obecného nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů GDPR.

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost SKLO JANÁK s.r.o., provozovatel internetového obchodu obchod.sklojanak.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., v souladu s Obchodními podmínkami společnosti SKLO JANÁK s.r.o. a v souladu s obecným nařízením Evropské unie o ochraně osobních údajů GDPR.

 

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno a příjmení (případně jméno firmy, IČ, DIČ a kontaktní osobu), fakturační a případně i dodací adresu, telefonní a e-mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

 

K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo, pro účely prodeje a nabídky zboží a služeb od naší firmy.

Výše zmíněné údaje získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé, nebo dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.

Údaje, které získáváme s Vaším souhlasem, slouží pro posouzení Vaší důvěryhodnosti, bonity a platební morálky. Na základě tohoto Vám pak můžeme nabídnout další speciální služby, které jsou určeny pouze vybraným zákazníkům.

 

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu obchod.sklojanak.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. (Nelze z účetních důvodů editovat fakturační údaje.) V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na info@sklojanak.cz .

 

Jak používáme cookie

Informace o používání souborů Cookies naleznete na samostatné informační stránce.

 
Používá se opensource systém OpenCart
SKLO JANÁK - Kování na sklo | Bezpečnostní sklo, © 2018

Birmingham Web Development
Kontaktujte nás